Stomatoloska ordinacija Dr Dimitrije Stojanović

O ordinaciji

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" nalazi se u užem centru Požarevca, ul. Hajduk Veljkova 40. Usluge koje pruža ova ordinacija zasnivaju se na kvalitetnom i stručnom radu, i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća.

Stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" brine o svojim pacijentima, njihovom oralnom zdravlju i pruža im kompletan stomatološki tretman po najvišim svetskim standardima. U ordinaciji o Vašim zubima se brine mlad i ambiciozan stomatolog udružen sa iskusnim specijalistom oralne hirurgije.

Moderno opremljena ordinacija, vrhunska usluga, stručnost i brižljiv pristup pacijentu, osnovni je moto ove stomatološke ordinacije. Zastupa visoke standarde kada je u pitanju dijagnostika i operativa iz oblasti stomatologije.

Upoznajte naš tim

Čime se bavimo

Sublimirajući iskustvo i dugogodišnju praksu sa elanom, znanjem i ambicijom, predložićemo Vam najbolje rešenje za Vaše probleme i pružiti usluge koristeći najnovije i najkvalitetnije materijale u savremenoj stomatologiji. Nakon pregleda i izrade rendgen snimka, analiziraćemo stanje Vaših zuba i pažljivo odrediti plan i tok lečenja.

U ordinaciji "Dr Dimitrije Stojanović" bićete dočekani sa osmehom i pažnjom posvećenih stručnjaka, što će Vam pružiti osećaj sigurnosti. U ambijentu, koji je projektovan po merilima savremene obrade i opremljenosti, osetićete toplinu i prijatnost ovog prostora.

Mi smo tu zbog Vas, zato nas posetite. Biće nam zadovoljstvo i čast da o osmehu Vas i Vaših najbližih brine stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović".

Usluge koje pružamo

0

0

0

Usluge

Naš tim

Dr Dimitrije Stojanović

Dr Dimitrije Stojanović

Doktor stomatologije

Dr Marko Milenković

Dr Marko Milenković

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Dr Nenad Milošević

Doktor stomatologije

Brendovi koje koristimo

Vitali Logo
Straumann Logo
Newmed Logo
Ivoclar Vivadent Logo