Prijem pacijenata iz inostranstva

U poslednje vreme u našu zemlju sve više pacijenata dolazi iz drugih država. Među njima su i naši građani koji privremeno žive i rade u inostranstvu.

Ostvarena komunikacija sa pacijentima elektronskim putem (preko e-mail-a) pokazala se vrlo uspešna. Naš način rada je da pacijent iznese svoj problem i potrebe koje ima, tj. da se upoznamo sa zdravljem njegovih zuba, tako što će uraditi ortopan snimak obe vilice, kako bismo stekli uvid u stanje zuba i okolnih struktura. Kada snimak stigne u ordinaciju, naši doktori pristupaju analizi slučaja i izradi orijentacionog plana lečenja. Pacijenta u kratkom vremenskom periodu informišemo o intervenciji koju treba uraditi, vremenu trajanja lečenja, broju potrebnih dolazaka i ceni usluga. Na osnovu predočenog, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenju zuba. Kada se pacijent odluči za lečenje zuba, dogovara se o datumu i vremenu dolaska u ordinaciju.

Dok ste u našem gradu u mogućnosti ste da obiđete kulturno-istorijske i turističke lokacije koje grad Požarevac i njegova okolina pružaju, kao što su: Galerija slika i rodna kuća Milene Pavlović Barili, Arheološko nalazište Viminacijum, Srebrno jezero, Golubački grad, banja "Ždrelo" i Manastir Gornjak.

Posebne pogodnosti

1. Prilikom prve posete svaki pacijent uz besplatan pregled dobija i analizu rendgen snimka od strane doktora.

2. Ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" je obezbedila svim svojim pacijentima iz inostranstva besplatan smeštaj u centru grada u Hostelu Požarevac.

3. Ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" je u mogućnosti da svojim pacijentima izađe u susret, u vidu kasno noćnog zakazivanja do 23h, za sve one koji nisu u mogućnosti da stignu u redovne termine.

4. Ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" je omogućila svojim pacijentima hitnu službu 24h za one kojima je potrebno otklanjanje bola u najkraćem vremenskom periodu. Broj telefona za hitne intervencije 063/89-16-196.